marți, 13 octombrie 2015

Ce purtăm toamna și iarna aceasta în materie de încălțăminte?




În continuare, toamna aceasta cizmele lungi peste genunchi rămân în tendințe. Sunt sexy, provocatoare și inedite. Însă atenție la modul în care alegeți să le purtați pentru că pot foarte ușor să transforme ținuta într-una vulgară.

Evitați să le purtați cu fuste sau rochii foarte mulate și scurte. Alegeți în schimb să le combinați cu fuste sau rochii în stil cloche, lungi până sub genunchi sau chiar foarte aproape de linia genunchiului.

De asemenea, dacă sunteți adeptele unui stil casual, lejer acest tip de cizme merg foarte bine cu un pulover oversized, cu colanți negri sau jeansi skinny.

Iarna aceasta se poartă ghetele călduroase, îmblănite și cu șiret. Pe lângă faptul că o astfel de pereche de încălțăminte este extrem de comodă este în același timp și foarte versatilă. Le puteți asorta atât unor ținute formate din fuste sau rochii, cât și unor ținute formate din pantaloni. Alegerea este a voastră.

Tot în acest sezon botinele cu vârful metalic se număra printre cele mai flatante modele de încălțăminte pentru piciorul unei femei, întrucât conferă și senzația unor picioare mai lungi si mai subțiri. Pentru sezonul toamna-iarna 2015-2016, designerii propun modele îndrăznețe, care au rolul de a pune în valoare feminitatea celei care poarta astfel de accesorii.

Tu ce alegi să porți iarna aceasta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu